Terugblik & Reacties

Consulten

Reacties:
Mieke kan zodanig op mij afstemmen, op een manier die bij mij past, waardoor ik verder in mezelf/ met mezelf kom waar het lijkt dat ik blijf steken. Ze helpt mij inzicht te krijgen in mijn problematiek zodat ik er zelf verder aan kan werken. Tineke

‘Het contact met mijn innerlijk weten. De gids die binnen in je zit. We willen zoveel met ons verstand beredeneren. En negeer je de gids, kun je verdwalen op je levenspad. Mieke leerde me beter naar mijn innerlijke TomTom (navigatie) te luisteren!’ Geertje

Hallo Mieke,
Ik wilde je even laten weten dat het na het laatste consult bij jou weer goed gaat met me.
Mijn benen zijn rustig en de duizeligheid is weg. Ik voel me rustig van binnen en kan goed bij mezelf blijven. Dit wilde ik even met je delen. Liefs van Wilma

Jouw behandelingen zijn positief en ik kan er verder mee. Een nagesprek met een kopje thee waardeerde ik zeer. Evert Jan

Gisteren bezocht ik Mieke waarbij ik mijn worsteling aangaande de teamproblematiek met haar mocht uitwerken. Als een blij mens ging ik weer bij haar weg. Ze is “mijn inwendige schoonheidsspecialiste”. Met vriendelijke groet, Anneke

(H)eerlijk leven

Reacties:
De cursus (h)eerlijk leven heeft mij veel gebracht. Het heeft door hetgeen ik aangereikt kreeg me lichter en soepeler doen voelen. Ik heb inzicht gekregen in hoe het werkt met gedachten en gevoelens en geleerd bewust stil te vallen en los te laten. Daarnaast is een groter besef ontstaan dat ik meer ben dan mijn lichaam door bijzondere ontmoetingen met mijn hogere zelf tijdens de (geleide) meditaties.
De opbouw van theorie, oefeningen, korte en geleide meditaties toegespitst op de thema’s vond ik mooi en in evenwicht. Met name de geleide meditaties waren voor mij heel inspirerend en brachten me dichter bij mezelf.
Fijn vond ik het dat ik (h)eerlijk leven individueel kon volgen. Zo was er alle persoonlijke aandacht en had ik volop de ruimte om mij op mijn toekomst te kunnen oriënteren.
Als je jezelf iets moois cadeau wilt geven en/of jezelf verwennen raad ik je deze cursus van harte aan. Natuurlijk hulde aan Mieke voor de mooie samenstelling van de cursus en de zuivere en prettige wijze waarop ze mij heeft begeleid.

Intuïtief schilderen

Sinds 2009 geef ik workshops intuïtief schilderen. Eigenlijk spontaan ontstaan op een vraag.
Soms is het gekoppeld aan een thema en soms laat ik het open. Net zoals mijn hart het ingeeft.
Het leuke ervan is dat ieder op zijn eigenwijze er zich mee verbindt en er altijd een inspirerend verhaal/beeld uit voortkomt. Of je nu kunt schilderen of niet, het maakt niet uit. Steeds ben ik weer verwonderd over wat het bij mensen in beweging zet en hoe hun verhaal zichtbaar wordt op papier. Graag deel ik met jou wat van deze prachtige kunstwerkjes.

Reacties:
Intuïtief schilderen vind ik een heerlijk ontspannende manier van bezig zijn. Even lekker je gevoel laten overheersen.
De schilderijen zijn elke keer verrassend. Soms zo mooi om in te lijsten. Hanneke

Intuitief schilderen brengt mij verder in een stuk ontwikkeling en/of bepaalde problematiek waar ik op dat moment mee bezig bent. Soms kom ik door met mijn gevoel kleuren te kiezen en neer te zetten tot verwerking van gevoelens die nieuwe inzichten met zich mee brengen. Als je ergens in je schildering blijft steken , helpt Mieke je verder.
Tineke


Intuïtief schilderen brengt mij iedere keer opnieuw tot een weldadige ontspanning. Onder de bezielende leiding van Mieke Peters kom ik bij mijn creativiteit. Van daaruit kan ik op speelse wijze tot uiting brengen wat er diep van binnen om aandacht vraagt. Heerlijk om te doen! Ik kom er altijd heel blij van terug. Dit heeft ook te maken met de warme en sfeervolle ambiance en de gastvrijheid die Mieke uitstraalt.
Belinda

Meditatie

Meditatie is een vorm die me terug brengt naar mezelf. Deze ervaring deel ik graag met anderen. Het is ontspanning voor lichaam en geest. En als je dan echt even helemaal stil valt is er plaats voor je ware zelf. Afgelopen jaren menig meditatie mogen geven.

Cursussen workshops voor je persoonlijke ontwikkeling

We zijn allemaal mensen in ontwikkeling. Soms is het fijn om hierover van gedachten te wisselen en aan den lijven te ervaren waar je vandaan komt, nu staat en je hart naar toe wilt bewegen.

#’Laat je vrouwelijkheid spreken!’
Een oproep om te gaan spreken vanuit je hart! Dit vraagt lef, overgave, visie, innerlijke kracht en mededogen!

# Workshop 7×7 vrouwen ‘Er staat iets te gebeuren, ik weet niet wat maar ik ga ervoor!’ in de Melkweg Tuk

# ‘Met Inspiratie en Creatie’ in Italie Torri Flyer Met Inspiratie & Creatie

# ‘In de voetsporen van je voorouders’
Je maakt een reis waarin je de levensspiraal terugloopt in de tijd via hen die je zijn voorgegaan.

# Cursussen Lichtimpulsen
Voor jou, die vanuit de verbinding met je innerlijk licht wil leven en werken.

# ‘Stapstones of creation’
Gericht je pad bewandelen! ‘Stepstones of creation’ maakt je doel zichtbaar en laat zien welke stappen er gezet willen worden.

# ‘Zin in Zijn’
Wat is jou missie en welke stappen willen er gezet worden?

Reacties
Mieke het is fijn om bij jou een cursus te volgen. Het is thuiskomen en voelt liefdevol. Met lieve mensen samenkomen, inspireren en leren van elkaar. Je bent duidelijk en de onderwerpen zijn interessant.
Wilma

Ik heb de cursus heel fijn gevonden. De dingen die tijdens de cursus gebeuren vond ik fijn en prettig.
Evert jan

Zin in Zijn, het heeft me heel wat opgeleverd. Het heeft verhelderd wat de afgelopen tijd al speelt. Wat was het fijn om gisteren te horen dat ik lief voor mezelf mag zijn. Het heeft me weer op een diepere laag bewust gemaakt!
Annelies

‘Het contact met mijn innerlijk weten. De gids die binnen in je zit. We willen zoveel met ons verstand beredeneren. En negeer je de gids, kun je verdwalen op je levenspad. Mieke leerde me beter naar mijn innerlijke TomTom (navigatie) te luisteren!’
Geertje

Mieke straalt vertrouwen en enthousiasme uit. Ze is vol aandacht en begeleidt je zoektocht op een heldere manier.’
Geertje

Lezing

Lezing: ‘Het verhaal uit de doeken doen’in ‘Huis van Licht’ in Marknesse
Na een retraitejaar in 2004 ontstond mijn eerste wandkleed, waarna er velen volgden. Het zijn bespiegelingen van een mens op weg naar leven in ‘bewust zijn’.