Energetisch consult

Tijdens het gesprek wordt er energetisch afgestemd op jouw persoonlijke thema’s en/of fysieke klachten gezien en getoetst vanuit jouw hartessentie. Vervolgens wordt je uitgenodigd om op de behandeltafel te gaan liggen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleren aan. De behandelmethode werkt met een hele subtiele, zachte aanraking.

De combinatie van het gesprek en de milde aanraking zet de stagnatie aan tot beweging en herstel naar balans, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als op spiritueel niveau. Er vindt doorstroming en heling op alle lagen plaats.

Het brengt je naar een diepe ontspanning en stelt je in verbinding met je hartgedragen bewustzijn voor herstel van de fysieke en geestelijke veerkracht. Waar voorheen vermoeidheid of andere klachten de voorgrond bepaalde, wordt je fysiek gesterkt met vernieuwde denkwijzen, die beter passen en meer effect in harmonie of genezing geven op je levenspad.

Energetisch consult in samenspel met Spagyriek

Indien wenselijk kan er een persoonlijke Spagyriek remedie samengesteld worden. Door de afgestemde Spagyriek remedie wordt het ingezette proces verder ondersteund en opgetild. Het geeft verlichting aan de symptomen en tevens laat het je geestelijk dieper doordringen tot in de kern. Met ondersteuning van een Spagyriek complex wordt er op een natuurlijke wijze het verdere herstel naar balans tussen lichaam, geest en ziel voor een algeheel welzijn, verder ingezet. Een extra duwtje in je rug om op eigen wijze je levenspad te bewandelen.

De Spagyriek remedie wordt besteld bij de Spagyriek Apotheek en naar jouw thuisadres gezonden met een factuur, die je rechtstreeks aan de Spagyriek Apotheek betaal. Ondanks de vele positieve ervaringen, raad ik zeker ook aan een huisarts te consulteren bij aanhoudende klachten.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Bel of mail me, dan kiezen we samen een goed moment. Contact

Het energetisch consult wordt ondersteund vanuit verschillende disciplines:

Cranio Sacraal Therapie is een manuele therapie. Is lichaamswerk waarbij ontspanning in het bindweefsel tot stand gebracht wordt. Op een rustige en ontspannen manier wordt er gewerkt aan fysieke en psychische klachten. Daarnaast zorgt de diepte-ontspanning van het zenuwstelsel voor herstel van de veerkracht op het diepste niveau.

Shambhala-Reiki richt zich op het oplossen van de fysieke en emotionele blokkades in het persoonlijk energiesysteem. Deze natuurlijke Universele Energie is gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Een wakkerheid, gezondheid en waardigheid die als potentie in ieder mens aanwezig is.

Spagyriek is een eeuwenoude alchemistische plantgeneeswijze met de trillingsfrequentie van deze tijd. Dus eeuwenoude kennis verenigd met de kennis van nu. De essences en complexen hebben geen toxische eigenschappen, waardoor Spagyriek ook ingezet kan worden naast reguliere medicatie. Door de essences te combineren tot een op maat gemaakt complex (samenstelling van verschillende essences) ontstaat er een synergie die ondersteuning biedt voor het welzijn van lichaam, geest en ziel.