Consult

In de praktijk is er tijd voor je vragen en wat jou bezig houdt. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er energetisch afgestemd op jouw persoonlijke thema’s en/of fysieke klachten. Vervolgens wordt je uitgenodigd om op de behandeltafel te gaan liggen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleren aan. In de lichtheid van de behandeling vallen diepgang en humor samen.
 
 
De holistische benadering laat alles samenkomen in je hartessentie. Of het nu gaat om je relatie, je gezondheid, je werk of persoonlijke groei, het gesprek en de milde aanraking activeren de doorstroming en openen waar het in essentie voor jou om gaat. Het helder invoelend vermogen geeft inzicht, bewustzijn en bevrijding. Ontspanning en rust met meer zelfvertrouwen mogen wederkeren.
 
 
Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel of mail me, dan kiezen we samen een goed moment. Afspraak voor consult

Een consult kost € 60,- inclusief 21% BTW
Factureren op de zaak? Dan gelden dezelfde tarieven exclusief BTW.

Je kunt ter plekke contant betalen of met je online bankieren app. Ik kan je ook een factuur toesturen zodat je deze later kunt voldoen.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een afspraak moet afzeggen. Het is dan goed te weten dat je kosteloos kunt annuleren tot 2 werkdagen voor de afspraak. Hierna bereken ik € 50,00.
 

Het energetisch consult wordt ondersteund vanuit verschillende disciplines:

Cranio Sacraal Therapie is een manuele therapie. Een prachtige ondersteuningsvorm om mensen te helpen om de oorzaak van hun klachten te achterhalen en bij de oorsprong te behandelen. Werkt op diverse fysieke, emotionele en mentale lagen.

Shambhala-Reiki richt zich op het oplossen van de fysieke en emotionele blokkades in het persoonlijk energiesysteem. Deze natuurlijke Universele Energie is gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Een wakkerheid, gezondheid en waardigheid die als potentie in ieder menselijk wezen aanwezig is.

Spagyriek bestaat uit krachtige plantenremedies gebaseerd op de helende en transformerende werking van de natuur. Ter ondersteuning ingezet voor het hervinden van harmonie in lichaam, geest en ziel. Kan eventueel als een persoonlijk samengestelde remedie besteld worden.