Consult

Mieke neemt tijd voor je vragen en wat jou bezig houdt. Energetisch wordt er afgestemd op jouw persoonlijke thema’s en/of fysieke klachten. Na het inleidend gesprek wordt je uitgenodigd om op de behandeltafel te gaan liggen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleren aan. De milde aanraking activeert doorstroming en opent waar het in essentie voor jou om mag gaan.
 
Herkend worden oude patronen, knopen worden ontward en talenten geactiveerd. Naast diepgang en je emoties toestaan, is er ook ruimte voor relativerende humor die meewerkt aan een soepele doorstroming. Zodat ontwikkeling van je eigen vermogens kan plaatsvinden. Van onbewust naar zelfbewust.
 
De holistische benadering laat alles samenkomen in je hartessentie. De plaats van inzicht, bewustzijn en bevrijding.

Heb je vragen neem gerust contact op.

 

Het tarief voor het consult is € 65,00 voor anderhalf uur. Kinderen € 40,00
In overleg kom ik bij je thuis. Afspraak voor consult
 
 
 
 
Het energetisch consult wordt ondersteund vanuit verschillende disciplines o.a. Cranio Sacraal therapie, Shambhala-Reiki, Spagyriek en ontspanningstechnieken.

Cranio Sacraal Therapie is een manuele therapie. Een prachtige ondersteuningsvorm om mensen te helpen om de oorzaak van hun klachten te achterhalen en bij de oorsprong te behandelen. Werkt op diverse fysieke, emotionele en mentale lagen.

Shambhala-Reiki richt zich op het oplossen van de fysieke en emotionele blokkades in het persoonlijk energiesysteem. Deze natuurlijke Universele Energie is gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Een wakkerheid, gezondheid en waardigheid die als potentie in ieder menselijk wezen aanwezig is.

Spagyriek bestaat uit krachtige plantenremedies gebaseerd op de helende en transformerende werking van de natuur. Ter ondersteuning ingezet voor het hervinden van harmonie in lichaam, geest en ziel. Kan eventueel als een persoonlijk samengestelde remedie besteld worden.