Consult


 
Tijdens het gesprek wordt er energetisch afgestemd op jouw persoonlijke thema’s en/of fysieke klachten gezien en getoetst vanuit jouw hartessentie.

Vervolgens wordt je uitgenodigd om op de behandeltafel te gaan liggen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleren aan. De behandelmethode werkt met een hele subtiele, zachte aanraking.

De combinatie van het gesprek en de milde aanraking zet de stagnatie aan tot beweging en genezing. Wordt het zelfvertrouwen herijkt en de vertroebeling, bewustzijn in wat er nu speelt. Kijkend naar jouw gehele zijn, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als op spiritueel niveau.

Doordat het hoofd in de pauzestand komt tijdens de behandeling, vindt healing op de diepste lagen plaats. De diepte-ontspanning van het zenuwstelsel zorgt voor herstel van de fysieke en geestelijke veerkracht op het diepste niveau. Waar voorheen vermoeidheid of andere klachten de voorgrond bepaalde, wordt je fysiek gesterkt met vernieuwde denkwijzen, die beter passen en meer effect in harmonie of genezing geven op je levenspad.

Indien wenselijk kan er een persoonlijke Spagyriek remedie samengesteld worden ter ondersteuning van je proces en fysieke klachten.

 
Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel of mail me, dan kiezen we samen een goed moment. Afspraak voor consult
 
 
 

Het energetisch consult wordt ondersteund vanuit verschillende disciplines:
Cranio Sacraal Therapie is een manuele therapie. Is lichaamswerk waarbij ontspanning in het bindweefsel tot stand gebracht wordt. Op een rustige en ontspannen manier wordt er gewerkt aan fysieke en psychische klachten. Daarnaast zorgt de diepte-ontspanning van het zenuwstelsel voor herstel van de veerkracht op het diepste niveau.

Shambhala-Reiki richt zich op het oplossen van de fysieke en emotionele blokkades in het persoonlijk energiesysteem. Deze natuurlijke Universele Energie is gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Een wakkerheid, gezondheid en waardigheid die als potentie in ieder mens aanwezig is.

Spagyriek bestaat uit krachtige plantenremedies gebaseerd op de helende en transformerende werking van de natuur. Ter ondersteuning ingezet voor het hervinden van harmonie in lichaam, geest en ziel.